KemTenin kesän toimintaa

ti 8. toukokuuta 2018 09.29.00


Aurinkoinen tervehdys!

'

Kempeleen tenniksellä on edessä arvatenkin hieno tenniskesä. Aloitamme seuran ulkokauden tänään ensimmäisten junioriryhmien siirtyessä Sarkkirannan tennispyhättöön pelaamaan. Muistuttaisin, että sähköinen kausikortti on kätevä ja edullinen tapa varmistaa kentillepääsy haluttuun aikaan. Suosittelemme siis ehdottomasti kausikortin hankkimista. Tässä viestissä on tärkeitä päivämääriä tulevasta tenniskesästä:

'

- Unelmien liikuntapäinänä 10.5. puolen päivän jälkeen kunnostamme seuran ylläpitovelvoitteessa olevat Aeroportin tenniskentät Oulunsalossa. Talkokisiin osallistuvilla seuran jäsenillä on oikeus kenttien käyttämiseen. Luvassa on isot talkoot, koska lisäämme reilusti massaa ensimmäistä kertaa kentälle vuosiin.

- Sarkkirannan tenniskentät ovat jo käyttökunnossa, mutta muutaman viikon sisään pidämme hiekanlisäystälakoot. Talkoisiin ovat tervetulleita kaiki seuran jäsenet. Tarkoituksena on levittää 3000kg hienoa hiekkaa kentille pelituntuman parantamiseksi ja kentän kestävyyden lisäämiseksi.

- 25.-27.5. on Kempeleen Tenniksen kauden päätapahtuma Kekkonen Open -kansallinen kilpailu, jossa alueen lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on mahdollisuus ottaa mittaa toisistaan. Perinteisesti kilpailuihin on osallistunut 60-120 pelaajaa ja tunnelma on ollut katossa. Tervetuloa kilpailemaan tai katsomaan kunnan tasokkainta tenniskilpailua! Lisätietoja

- 3.6. pidämme kauden ensimmäisen seuran sisäisen pelitapahtuman. Lisätietoa lähempänä.

- KemTen sai kunnian järjestää valtakunnallisen 9v-sarjan osakilpailun. Tämä kilpailu pidetään la 16.6.  Sarkkirannassa. Tervetuloa seuraamaan alueen parhaiden pikkujunnujen otteluita ja kannustamaan KemTeniläiset voittoon! Lisätietoja

- Kartoitamme aikuistenniskurssien järjestämistä. Olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen, jos aikuiskurssi kiinnostaa. Myös perhekurssille on tullut jonkin verran kysymyksiä, joten siitäkin kannattaa olla yhteydessä.

'

Oikein nautinnollista tenniskesää!
KemTen PJ Jussi Näykki 0447039539 jussi.naykki (at) eduouka.fi