Kaksi uutta valmennusryhmää alkaa kesällä

ma 6. toukokuuta 2019 15.01.00


Meillä on ilo aloittaa kesällä kaksi uutti valmennusryhmää: minitennis ja perhetennis. Molemmat ryhmät toimivat kesä-elokuussa Sarkkirannan tenniskentillä. Ryhmien valmentajina toimii meidän omat kilpajuniorimme Toni Seppänen, Eera Karppinen ja Veeti Mykkänen sekä heidän apuvalmentajinaan Ville Välitalo ja Arttu Roikola. Suurimman vetovastuun valmentamisesta ottava Toni Seppänen pelaa itse kilpaa menestyksekkäästi ja opiskelee parhaillaan liikunnanohjaajaksi. Uusien ryhmien toiminta on osa seuramme opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamaa Seuratukitoimintaa.

'

Hintaa ryhmillä on 50€/lapsi tai 50€/perhe. Kaikkien harjoitukseen osallistuvien tulee olla seuran jäseniä. Seura ei ole vakuuttanut junioreita harjoituksiin tai kilpailutapahtumiin, joten vanhempien on hyvä harkita tarvitseeko lapsi vakuutusta tenniksen harrastamiseen.Molempiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu soittamalla tai viestittämällä Veeti Mykkäselle veemyk (at) outlook.com tai 0400 890800.

'

Minitennisryhmä on tarkoitettu kaikille alle 10-vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille pelaajanaluille. Ryhmää valmentaa pääasiassa aina kaksi valmentajaa ja siihen otetaan mukaan kahdeksan ensimmäistä ilmoittautujaa. Ryhmässä pääpainona on lajinmukaiset leikit, joiden kautta pikkuhiljaa siirrytään lajinomaisempiin harjoitteisiin.

'

Perhetennikseen saa osallistua koko perheen voimin. Ryhmää valmentaa pääasiassa aina kaksi valmentajaa ja siihen otetaan kuusi ensimmäistä perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmälle varataan kolme tenniskenttää, joten harjoitteet pyritään tekemään niin, että kaikilla on hauskaa ja jokainen pääsee kehittymään. Tässä ryhmässä aikaa käytetään myös perheen yhdessä pelaamiseen, jotta toistoja saadaan myös perheen pienimmille ja koko perhe saa yhdessä nauttia tenniksen riemusta.

'

Tervetuloa mukaan Kempeleen tenniksen mukavaan toimintaan!