Seuratukikuulumiset sekä junioreiden hieno syksy

pe 6. joulukuuta 2019 10.55.00


Tänä syksynä KemTenin juniorit ovat saaneet olla mukana entistä laadukkaammassa ja tennistoiminnassa. On ollut hieno nähdä, miten kaikki kolme junnuryhmäämme treenaa hyvällä asenteella hyvähenkisessä ryhmässä. Kesällä seuratukea kohdistettiin kahden uuden kesätennisryhmän (n.12v aloittelijat sekä perhetennis) perustamiseen sekä kahden aiemmin perustetun ryhmän treenimäärien lisäämiseen. Tämän lisäksi seuratukea kohdennettiin juniorvalmentajiemme kouluttamiseen seuran omien valmentajien sekä alueen erään huippuvalmentajan, Paul Taguen, toimesta. 

'

Syksyllä perustimme uuden minitennisryhmän, jossa on ollut seitsemän äärimmäisen innokasta tennisässää. On mahtavaa kuinka nopeasti minitennisläiset ovat nostaneet tasoaan, ja nykyään maanpuolustus, kunkku, ruotsalainen ym. harjoitukset sujuvat jo mainiosti, kuten myös tavallinen kaksin- ja nelinpeli. Aukusti on minitennisläisistä kisaillut jo kahdessa OVS Tourin kisassa osoittaen erinomaisia otteita saaden jopa yhdestä osakilpailusta hopepokaalin ja raivaten tiensä ensi viikonloppuna kisattavaan Mastersfinaaliin.

Aukusti ja pokaali

'

Vihreän/ kovan pallon ryhmällä treenimäärät syksyn aikana ovat olleet hienot, kolme kertaa viikossa yhteensä 4.5h. Tästä tennistä on pelattu 3h 45min ja loput 45min on harjoiteltu fysiikkaa. Fysiikkavalmennuksessa apuna on ollut aerobicin em-mitalisti Tarja Väisänen. Tarjan avulla nuoret valmentajanalkumme sekä sekä pienemmät tennisjunnut ovat saaneet hioa fysikkaansa ja saaneet fysiikkaharjoituspakkiinsa reilusti enemmän materiaalia. Ryhmäna valmentaja Jussi sekä kaksi isääkin on saanut paikkansa syksyn aikana usein kipeäksi Tarjan opeissa. Hienoa oheisharjoitusta kerta kaikkiaan!

'

Tennistä tämä erinomainen ryhmä on tahkonnut Jussin ja Pasin johdolla hymy huulilla läpi pimeän syksyn. Lyönteihin on saatu treenimäärää nostamalla hurjasti lisää varmuutta ja tehoa, myös jalat ovat nopeutuneet kummasti. OVS Tourilla ahkerimpana kisaajanamme on ollut Veikko, joka voitti mahtavasti yhden osakilpailun ja pääsi niin ikään Mastersfinaaleihin. Kävimme porukalla Rovaniemen Kaamostenniksessä hakemassa kokemusta, nostamassa ryhmähenkeä ja menestymässäkin. Nooa saalisti kaamoksen keskeltä kaksinpelin pronssin ja nelinpelin hopean yhdessä Rovs:n Veikon kanssa. Iltasella otimme muiden tennisseurojen junnujen kanssa matsin MegaZonen lasersodassa. 

'

Yhtenä Seuratuen tavoitteena on ollut tennistreenaamisen monipuolistaminen. Fysiikkavalmennuksen lisäksi olemme pelanneet pingistä junioreiden kanssa ja järjestäneet kunnan nuorille viikottaisen treenivuoron. Junnut ovat nauttineet kovasti myös pingiksestä, joka varmasti on erinomainen laji myös tenniksen eteenpäin viemiseen. 

 

'

KemTenin kiittää Opetus- ja kulttuuriministeriötä Seuratukimahdollisuudesta. Tukea on tarkoitus käyttää vielä pitkälle ensi vuoden puolelle ja ennen kaikkea saada tämän mahdollisuuden myötä lisää nuoria valmentajia seuraamme sekä ylipäänsä kehittää ja monipuolistaa seuramme toimintaa. 

'

Tämän viestin myötä KemTen toivottaa jäsenilleen ja muille tennisaktiiveille rauhallista joulua ja erinomaista uutta vuotta!

#seuratuki, #seurasydän, #KemTen, #OKM