KemTenin junnuilla hieno tenniskesä

to elok. 27 14:00:00 2020


Kempeleen tennis pystyi tarjoamaan jälleen äärimmäisen edullisesti todella laadukkaan tenniskesän. Ahkerimmat treenaajat ovat pelanneet 4x1.5h viikossa pienimpien junnujen pelatessa 1h viikossa. Seuralla on ollut kesän ajan neljä treeniryhmää, joita on valmentanut säännöllisesti kolme päävalmentaja Jussi, Pasi ja Sauli. Arttu ja Antti ovat toimineet koko kesän nuorina apuvalmentajina OKM:n seuratukihankkeen myötä.
'
Kesäloma alkoi perinteisellä kahden viikon leirillä huippukoutsi Paul Taguen vetämänä ja päättyi Paulin viikon tennisleiriin. Näiden kahden leirin aikana junnut saivat yhteensä 45h ohjattua valmennusta aluen huippuvalmentajalta. Kesän aloitusleirille osallistuivat myös Antti ja Arttu, jota imivät Paulilta osaamista ja toimivat apuvalmentajina. Nuorten palkkakulut menivät myös leirin osalta Seuratuki-hankkeelta.
'
Juniorit osallistuivat kesän aikana useisiin alueen kilpailuihin Rovaniemellä, Oulussa ja Kemissä. Kesän parhaasta kisamenestyksestä vastasi Amelie Hughes ottaessa Kemin Kivoista Kisoista hopeaa sekä 14v tyttöjen että 14v junioreiden sarjoissa. Myös Nooa Näykki ja Veikko Jauhonen esittivät hienoja otteita kisoissa. Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että viime kesänä alkanut viikottaisten harjoitusmäärien nosto näkyy 11-13v junioreidemme pelitasossa merkittävästi. Seuratuen avulla olemme pystyneet nostamaan heidänkin harjoitteluaan kahdesta neljään harjoituskertaan viikossa.
'
Seuratuki-hankkeen lopuksi yhteistyössä Rovaniemen verkkopalloseuran ja Karihaaran verkkopalloseuran (Kemi) kanssa järjestämä juniorileiri oli huikea kokemus kaikille mukana olleille junioreille. Leirin päätavoitteina ollet hauskan pitäminen, tennisliekin kasvattaminen ja uusien kavereiden saaminen täyttyivät leiriläisten mukaan erinomaisesti. Kaiken kaikkiaan leirillä oli 35 junioria! HUIKEAA! Kiitos koutsit Jukka, Ilari, Oskari, Aki, ja Vesa!
'
Seuratukihankkeen myötä oman seuraideologiamme mukaisesti olemme kyenneet tarjoamaan kaikille junioriharrastajillemme äärimmäisen edullisen ja ladukkan tennisvuoden. 16kk tennispaketti leireineen (Kempeleen kuusi leiriviikkoa sekä Kemin ja Vuokatin x2 leirit) on maksanut viikkotreenimäärästä riippuen 150€-600€/juniori. Liekö joukkuelajeissakaan Oulun seudulla seuraa, joka tarjoaa edullisempa valmennustoimintaa.
'
Osa junioreistamme saivat mahdollisuuden osallistua pallopoikina Kemissä olleeseen huikeaan näytösotteluun, jossa mm. 45-vuotiaiden MM-kultaa nelinpelissä voittanut Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen haastoi Suomen kautta aikan parhaan tennispelaajan Jarkko Niemisen (maailman 13. paras). Pallopojat saivat pelin jälken hakea nimmareita supertähdeltämme ja kaiken kukkuraksi juoksutta Jarkkoa tenniskentällä. KemTenillä on iso tennissydän!
#KemTen, #seurasydän, #tennis, #jarkkonieminen, #seuratuki, #okm