Kempeleen tenniksellä on kesällä 2018 kolme valmennusryhmää: 

 

- Vesan minitennisryhmä kokoontuu kesällä maanantaisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 17-18 Sarkkirannassa. Ryhmän vastuuvalmentajina toimivat Vesa Isoviita ja Ilari Pönkkö

 - Jussin ja Pasin junnut (9-12v) treenaavat Sarkkirannassa tiistaisin ja sunnuntaisin klo 17.45-19.00. Vastuuvalmentajina Jussi Näykki ja Pasi Koskinen.

- Kirpputennis harjoittelee maanantaisin klo 17-18 Sarkkirannassa Antti Röngän johdolla.

.

Kempeleen tenniksessä valmennuksessa pääpainopisteenä on liikunnan ilo sekä lajitaidot ikäryhmälle ja taitotasolle sopivalla tavalla. Seuran jäsenillä on lupa osallistua Oulun Verkkopalloseuran järjestämälle OVS Tourille, joka on muutaman kuukauden välein pidettävä leikkimielinen, suuri kilpailutapahtuma. Pohjoisella alueella oli useita mini- ja miditennistapahtumia talvikausilla. Näistä voit kysellä valmentajilta lisää.

 

Seura ei ole vakuuttanut junioreita harjoituksiin tai kilpailutapahtumiin, joten vanhempien on hyvä harkita tarvitseeko lapsi vakuutusta tenniksen harrastamiseen.

 

Muistutuksena vielä se, että jokaisen harjoituksissa käyvän tulee olla seuran jäsen. Ohjeet jäsenmaksuun löytyy kotisivuiltamme www.kempeleentennis.fi, (merkkaa laskuun osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kaikki perheenjäsenet, jotka liittyvät seuraan.) 

 

Valmennusasioissa voi olla yhteydessä seuran puheenjohtaja Jussi Näykkiin 044-7039539.