Kempeleen tenniksellä on kesällä 2019 viisi Sarkkirannan tennispyhätössä treenaavaa valmennusryhmää:  

-  Miditennisryhmä kokoontuu kesällä maanantaisin klo 17.30-19.00 ja torstaisin klo 19-20 Sarkkirannassa. Ryhmän vastuuvalmentajina toimivat Vesa Isoviita ja Ilari Pönkkö.

 - Vihreän pallon junnut (10-13v) treenaavat Sarkkirannassa maanantaisin klo 19-20, keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ja sunnuntaisin klo 17.00-19.00. Vastuuvalmentajina Jussi Näykki ja Pasi Koskinen.

- Perhetennis ja minitennis harjoittelee torstaisin klo 18-19. Ryhmän valmennuskoordinaattorina toimii Veeti Mykkänen.

- Junnutennis varhaisteini-ikäisille vasta-alkajille harjoittelee tiistaisin klo 18-19. Ryhmän valmennuskoordinaattorina toimii Veeti Mykkänen.

- Nuorisotennis harjoittelee Sarkkirannassa tai Aeroportin massalla perjantaisin klo 17-18.30. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Sauli Annola.

.

Kempeleen tenniksessä valmennuksessa pääpainopisteenä on liikunnan ilo sekä lajitaidot ikäryhmälle ja taitotasolle sopivalla tavalla. Seuran jäsenillä on lupa osallistua Oulun Verkkopalloseuran järjestämälle OVS Tourille, joka on muutaman kuukauden välein pidettävä leikkimielinen, suuri kilpailutapahtuma. Pohjoisella alueella oli useita mini- ja miditennistapahtumia talvikausilla. Näistä voit kysellä valmentajilta lisää.

 

Seura ei ole vakuuttanut junioreita harjoituksiin tai kilpailutapahtumiin, joten vanhempien on hyvä harkita tarvitseeko lapsi vakuutusta tenniksen harrastamiseen.

 

Muistutuksena vielä se, että jokaisen harjoituksissa käyvän tulee olla seuran jäsen. Ohjeet jäsenmaksuun löytyy kotisivuiltamme www.kempeleentennis.fi, (merkkaa laskuun osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kaikki perheenjäsenet, jotka liittyvät seuraan.) 

 

Valmennusasioissa voi olla yhteydessä seuran puheenjohtaja Jussi Näykkiin 044-7039539.