Kempeleen tenniksellä on hallikaudella 2022-23 neljä valmennusryhmää:  

- 

Röllitennis (5-7v) 

Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.30-17.30 Kirkonkylän koulun D-salissa. Ryhmn vastuuvalmentajana on Pasi Koskinen. Ryhmässä on paikkoja vapaana! 

-

Minitennisryhmä (8-10v) 

Keskiviikkoisin ja torstaisin  klo 17.30-18.30  Kirkonkylän koulun D-salissa  Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Antti Korkiakoski. Ryhmässä on muutama paikka jäljellä!

 -

Junnutennis  (10-13v) 

Kirkonkylän koulun D-salissa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 ja torstaisin klo 17.30-18.30. Vastuuvalmentaja on Antti Korkiakoski.

-

Nuorisotennis (12-15v) 

Perjantaisin klo 17.30-19.00 ja sunnuntaisin klo 18.30-19.30 Nallisportissa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jussi Näykki.

-

.

Kempeleen tenniksessä valmennuksessa pääpainopisteenä on liikunnan ilo sekä lajitaidot ikäryhmälle ja taitotasolle sopivalla tavalla. Seuran jäsenillä on lupa osallistua Oulun Verkkopalloseuran järjestämälle OVS Tourille, joka on muutaman kuukauden välein pidettävä leikkimielinen, suuri kilpailutapahtuma. Pohjoisella alueella oli useita mini- ja miditennistapahtumia talvikausilla. Näistä voit kysellä valmentajilta lisää.

 

Seura ei ole vakuuttanut junioreita harjoituksiin tai kilpailutapahtumiin, joten vanhempien on hyvä harkita tarvitseeko lapsi vakuutusta tenniksen harrastamiseen.

 

Muistutuksena vielä se, että jokaisen harjoituksissa käyvän tulee olla seuran jäsen. Ohjeet jäsenmaksuun löytyy kotisivuiltamme www.kempeleentennis.fi, (merkkaa laskuun osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä kaikki perheenjäsenet, jotka liittyvät seuraan.) 

 

Valmennusasioissa voi olla yhteydessä seuran puheenjohtaja Jussi Näykkiin.

-